Membrii Adunării Generale Extraordinare a Ligii a II-a l-au votat, marţi, pe Marcel Ghergu drept noul reprezentant L2 în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele AFC Chindia Târgovişte se alătură lui Auraş Braşoveanu în Comitetul Executiv după ce, cu ocazia şedinţei precedente CEx, s-a încheiat mandatul lui Ştefan Stana.

"Sunt onorat să reprezint Liga 2 în Comitetul Executiv, ştiu că este o mare responsabilitate şi, împreună cu dumneavoastră, îmi doresc să găsim cele mai bune soluţii pentru dezvoltarea competiţiei şi a fotbalului românesc”, a spus Marcel Ghergu, singurul conducător de club care şi-a depus candidatura pentru această funcţie.

Ştefan Stana părăseşte Comitetul Executiv al FRF deşi gruparea al cărei preşedinte este, Metalul Reşiţa, retrogradată la finalul sezonului trecut, ar putea rămâne în eşalonul secund, în locul formaţiei FC Braşov, retrasă din competiţie. O decizie în ceea ce priveşte situaţia clubului Metalul Reşiţa va fi luată de Comitetul Executiv al FRF la 1 august.

De asemenea, în cadrul întâlnirii de la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, reprezentanţii cluburilor din Liga 2 au mandatat Federaţia Română de Fotbal să negocieze comercializarea drepturilor TV pentru sezonul 2017-2018 al competiţiei.

FRF va organiza o licitaţie privind atribuirea pachetelor ce conţin drepturi de transmisie a meciurilor disputate în cadrul ligii secunde, pe teritoriul României şi extern, pentru sezonul competiţional 2017-2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.