Fostul fotbalist Diego Maradona ar avea zece copii, după ce avocatul său a afirmat că este posibil ca starul argentinian să aibă un copil în localitatea La Plata, informează Clarin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul fotbalist a fost căsătorit doar o dată, cu Claudia Villafane, până în 2004, când cuplul a divorţat. Cu Claudia, Maradona are două fete, Dalma şi Giannina. În timpul divorţului, Maradona a recunoscut un fiu, pe Diego Sinagra, născut la Napoli, în septembrie 1986, dintr-o relaţie cu modelul Cristina Sinagra, pe vremea când juca la echipa din oraşul italian. Diego Fernando este fiul lui Maradona din relaţia cu Veronica Ojeda, iar Jana dintr-o relaţie cu Valeria Sabalain.

Aceştia erau oficial copiii lui Maradona până luna trecută. Însă avocatul Matias Morla a declarat că Maradona va mai recunoaşte încă trei copii în Cuba. Cei trei copii din Cuba au fost până la urmă patru, Joana, Lu, Javielito şi Harold.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Mai mult, un jurnalist argentinian a dezvăluit că Maradona are şi un copil în La Plata. Luis Ventura susţine că a primit informaţia de la fosta soţie a lui Maradona, care i-a spus şi că ştia de copiii din Cuba ai fostului fotbalist.

Morla spune că informaţia furnizată de Ventura este credibilă, deşi nu au fost confirmată încă.

Maradona a mers în Cuba în ianuarie 2000, pentru a se interna într-o clinică de dezintoxicare, în urma consumului de droguri. El a revenit în Argentina, în 2005.

Potrivit lui Morla, Maradona, în vârstă de 58 de ani, va merge la vară, la Havana, pentru a face testele ADN şi pentru a-şi recunoaşte copiii, care acum sunt adolescenţi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.