Antrenorul Devis Mangia a recunoscut că traversează cea mai grea perioadă de când se află în România, situaţia dificilă fiind generată de lipsa rezultatelor, de absenţa unor jucători accidentaţi, dar şi de atmosfera nu foarte bună de la echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un meci foarte dificil (n.r. - cu FC Voluntari) pentru momentul nostru", a declarat Mangia, în limba română.

"Voluntariul nu a început foarte bine, dar trebuie să ne gândim la noi, nu la adversari. Va trebui să dăm tot ce avem mai bun şi să câştigăm meciul. Din cauza terenului de pe stadionul nostru, avem probleme cu jucătorii, avem probleme de refacere, cheltuim multă energie pe acest teren greu. Greşim ca şi când nu am avea jucători buni, dar avem jucători buni. Nu vreau să mai vorbesc de gazon. Donkor este suspendat, mai sunt jucători cu probleme medicale, vom vedea cum evoluează starea lor până luni. Da, este cel mai greu moment de când am venit la Craiova, rezultatele sunt cele care sunt, avem jucători indisponibili, nici atmosfera nu este cea mai bună, dar sunt încrezător în munca mea, în jucătorii mei, trebuie să gândim pozitiv şi să trecem peste acest moment. Simt că sunt sprijinit de conducerea clubului", a continuat antrenorul italian, în limba engleză.

El a comentat astfel posibilitatea ca Walter Zenga să preia conducerea tehnică a formaţiei FC Voluntari: "Walter mi-e prieten, dacă îşi va găsi o bună soluţie pentru el în România sau în altă parte, voi fi bucros pentru el, pentur că, mai întâi, este o persoană foarte bună şi apoi este un foarte bun antrenor."

Mangia a mai vorbit şi despre conflictul dintre Mitriţă şi un suporter la meciul cu Concordia, spunând că fotbalistul Craiovei dă totul pentru echipă.

"Mitriţă încearcă tot timpul să dea tot ce are mai bun pentru această echipă şi pentru acest club. Acesta este pentru mine lucrul cel mai important. Din acest motiv, uneori poţi ieşi de pe calea cea bună. Suporterii pot avea comportamentul pe care îl vor, dar le mulţumesc pentru suţinerea lot timp de 95 de minute. Toţi jucătorii dau tot ceea ce au mai bun, nu am nimic ce să le reproşez din acest punct de vedere. Vreau să clarific ceva, că s-a spus că am avut un incident pe tunelul de la vestiare. Vreau să spun că recunosc când pierd un meci şi îi felicit pe învingători. Dar dacă văd că e lipsă de respect faţă de publicul din Craiova sau faţă de colegii mei, e normal şi uman să am o reacţie. Am citit că am avut o reacţie lângă vestiar şi asta nu e adevărat", a afirmat antrenorul.

Mangia spune că decizia de a-i permite plecarea de la echipă fotbalistului Hristo Zlatinski îi aparţie şi lui.

"Toate deciziile sunt şi ale mele, nu pot spune că asta e decizia mea şi cealaltă nu e. Îi mulţumesc lui Zlati pentru ceea ce a făcut anul trecut cu mine şi cu coechipierii lui şi urez succes în fotbal şi în viaţă", a mai spus tehnciianul.

Mangia a explicat că transferul lui Eduard Stăncoiu a fost unul normal, pentru a-şi completa lotul. Tehnicianul consideră că are nevoie de patru portari în lot, unul tânăr, Dică, şi încă trei goalkeeper-i experimentaţi, Pigliacelli, Popescu şi Stăncioiu.

Meciul FC Voluntari - CSU Craiova se va disputa luni, de la ora 21.00, în etapa a VI-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.