Tehnicianul CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat că Dinamo este o echipă care reflectă caracterul antrenorului ei, Florin Bratu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Va fi un meci foarte greu, cu o echipă bună, care reflectă caracterul antrenorului. E o echipă care nu renunţă, am văzut meciul cu Steaua, a reacţionat când a fost condusă, a egalat, a învins pe Hermannstadt în ultimul minut, luptă pe teren până la final. Dar şi noi avem calităţile noastre. Să învingem mâine ar fi foarte important pentru parcursul nostru. Am auzit, ştiu (n.r. - că Dinamo e cea mai mare rivală a craiovenilor). Dar e mai important să câştigăm toate partidele, inclusiv cea cu Dinamo. Mă aştept ca suporterii să fie alături de noi, pentru că un rezultat pozitiv creşte entuziasmul. Trebuie să nu ne lăsăm condiţionaţi de rezultate, fie ele pozitive, fiel ele negative. S-ar putea să revină în lot unul, doi jucători. Mihăilă este unul, s-a antrenat săptămâna acesta cu echipa, dar vom vedea în ce stadiu este", a declarat Mangia, într-o conferinţă de presă.

Înterbat dacă a auzit de expresia "cu cuţitele pe masă" în legătură cu meciurile dintre Craiova şi Dinamo, Mangia a răspuns: "Cu? (n.r. - a cerut traducerea) Ahh... Un meci de fotbal trebuie să fie un meci de fotbal, eu văd fotbalul ca un spectacol. Apoi vreau să câştig."

Tehnicianul italian a fost întrebat şi dacă va fi mai dificilă lupta la titlu pentru Craiova odată cu eliminarea formaţiilor CFR Cluj şi FCSB din Liga Europa. 

"Cine a spus că Univeristatea Craiova trebuie să câştige titlul? Craiova trebuie să câştie o partidă după alta", a afirmat el.

"Nu vorbesc de terenurile altora. Am deja unul care îmi creează probleme", a spus Mangia, rugat să vorbească despre gazonul Arenei Naţionale. 

Întrebat despre transferul bosniacului Elvir Koljici de la FK Krupa, Mangia a răspuns: "Nu este oficial, nu ştiu nimic de jucători noi. Anul trecut, ideea iniţială era Gustavo, Ivan, Băluţă. Când Ivan a pelcat şi a venit Mitriţă, am încercat mai multe varinate şi nu au dat rezultate, dar am găsit această formulă cu Gustavo, Băluţă şi Mitriţă. Şi cred că un jucător cu caracteristicile acestui jucător de care vorbiţi ne poate ajuta. E pe drum."

Fundaşul Nicuşor Bancu a declarat că meciul cu Dinamo este cel mai important derbi pentru olteni

"Dinamo e o echipă care a arătat un fotbal foarte frumos până acum. Stau foarte bine pe faza ofensivă. Sper ca mâine să reuşim să ne impunem. Nu e mai slabă după plecarea lui Mahlangu. Poate puţin, pentru că Mahlangu a făcut un sezon foarte bun. Dar cu jucătorii pe care îi au pot alinia un 11 foarte bun şi cu siguranţă ne vor pune probleme. Dar dacă noi vom trata meciul foarte serios şi vom juca cum ar trebui acasă, cu determinare şi cu suporterii alături de noi, cu siguranţă vom învinge. Pentru mine e cel mai mare derbi pe care îl putem avea, un meci foarte frumos, ţinând cont şi de suporterii care au o ambiţie foarte mare de a-i bate pe cei de la Dinamo. Şi noi suntem mobilizaţi să câştigăm de fiecare dată cu ei, acum sperăm să ne şi iasă. Am o alergie, dar nu se pune problema să nu joc, dacă Mister va decide să joc. Mai mulţi jucători suntem afectaţi, poate de la ambrozie, dar ne antrenăm normal", a declarat el.

Meciul CSU Craiova - FC Dinamo va avea loc sâmbătă, de la ora 21.30, în etapa a VII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.