Antrenorul CS Craiova, Devis Mangia, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul cu FCSB, că nu renunţă la niciun obiectiv din aceste sezon, cupa şi campionatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am făcut ceva schimbări, pentru că am fost obligat. S-a jucat un meci bun, dar nu am avut foarte mult timp pentru a pregăti acest meci fără Kolici şi am avut probleme în banda dreaptă pentru că au fost şi Martici şi Dimitrov accidentaţi. Am schimbat ceva, să facem faza de apărare cu patru fundaşi, faza de construcţie cu trei. Prima repriză am făcut bine, în repria a doua nu am avut prea multă posesie, ceea ce nu a fost deloc bine. Problema este când vii la Bucureşti şi dai două goluri nu poţi merge acasă fără puncte. Probabil am făcut greşeli la cele trei goluri primite. Nu am avut jucători de bandă dreaptă, nu aveam cu cine să schimb acolo, dar nu e problema de jucători, individual. Probabil colectiv, apoi individual, vom analiza. Sunt multe meciuri trebuie să continuăm, suntem profesionişti şi jucătorii trebuie să continue aşa. Dacă cineva nu face aşa e o problemă, dar eu cred că va fi sigur aşa. Semifinala de cupă este importantă pentru noi. Şansele sunt scăzute după acest meci, dar avem posibilitate, trebuie să luptăm pentru că trebuie să terminăm bine acest campionat. Trebuie să-i recuperăm pe jucătorii care au fost în afara lotului. Jucăm toate meciurile cu prima echipă, continuăm cu ambele obiective", a declarat Mangia, la Telekom Sport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Hora ‘8, Man ’30 şi Gnohere ‘71 pentru gazde, respectiv Bancu ’23 (penalti) şi Cicâldău ‘45+2 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.