Fundaşul Cristian Manea a declarat, joi, după ce echipa sa, CFR Cluj, a fost învinsă a doua oară de Dudelange, că el şi coechipierii săi nu au nici scuză pentru eşec, precizând că întâlnirea retur a fost abordată greşit de formaţia română.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Trebuie să învăţăm din greşeli, nu am ştiut să abordăm acest meci, trebuia să fim mult mai atenţi. Trebuia să marcăm mai repede, din prima repriză. Am avut câteva ocazii şi dacă le fructificam era mai uşor. Suntem foare supăraţi, dar asta este, mergem înainte. Nu avem nico scuză, trebuie să ne asumăm, suntem bărbaţi, au fost mai buni ca noi, trebuie să recunoaştem, au ştiut să profite de greşelile noastre, eu cred că au jucat în această dublă manşă cum am fost noi în sezonul trecut.  Suntem în creştere, dar aşa a fost să fie. După părerea mea, noi am greşit la dubla cu Malmo, acolo trebuia să ne calificăm, eu cred că eram mai buni ca ei. Am văzut şi meciul cu Videoton al lor, erau o echipă puternică, şi meciul cu Legia, nu este o întâmplare când scoţi asemenea echipe. O echipă foarte bună, nu este de nivelul Luxemburgului, dar nu avem nicio scuză, trebuia să ne calificăm. trebuie să punem capul în pământ, să muncim mai mult şi să ne vedem de campionat. Azi am dat sută la sută, dar doar atât putut. Eu cred că noi am abordat prost meciul de la început. Toţi. Trebuie să ne asumăm, noi, jucătorii, cu mine în frunte, asta este, trebuie să mergem cu Viitorul să spălăm un pic din ruşine", a declarat Manea, Telekom Sport. 

CFR Cluj a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (0-0), de formaţia Dudelange din Luxemburg, în manşa a doua a play-off-ului Ligii Europa. Clujenii au fost conduşi cu 3-0 şi părăsesc competiţia după ce Dudelange s-a impus şi în tur, cu scorul de 2-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.