Manchester United a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), de PSG, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Aceasta este prima înfrângere suferită de United, după ce norvegianul Ole Gunnar Solskjaer l-a înlocuit pe portughezul Jose Mourinho pe banca tehnică, la mijlocul lui decembrie 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din 18 decembrie 2018, Manchester United câştigase zece meciuri, opt în campionat şi două în Cupa Angliei, şi remizase o dată, în Premier League

Marţi, fundaşul Kimpembe a marcat, în minutul 53, după un corner, primul său gol din carieră pentur PSG. În minutul 60, Mbappe a înscris al doilea gol al oaspeţilor, după un contraatac şi o pasă primită de la Di Maria.

Pogba (Manchester United) a fost eliminat în minutul 89, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Fără vedetele Neymar şi Cavani, accidentate, PSG a devenit prima echipă franceză care se impune pe Stadionul Old Trafford, în faţa formaţiei Manchester United, în cupele europene.

În celălalt meci jucat marţi, AS Roma a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), formaţia FC Porto.

Zaniolo a marcat în minutul 70, cu un şut din interiorul careului. Tot jucătorul de 19 ani a majorat scorul, în mintul 78, când a trimis în poartă o minge revenită din bară, în urma unui şut al lui Dzeko. Adrian a redus din diferenţă, în minutul 79, cu un şut din colţul careului mic.

Un minut de reculegere în memoria fotbalistului Emiliano Sala, decedat într-un accident de avion, a fost ţinut pe ambele stadioane care au găzduit meciurile din LC.

Partidele retur vor avea loc la 6 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.