Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) va anunţa, luni, dacă gruparea Manchester City este sau nu exclusă pe doi ani din cupele europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Forul de la Lausanne a anunţat că decizia va apărea într-un comunicat publicat pe site-ul său oficial la ora locală 10.30.

TAS a analizat în iunie, timp de trei zile, prin videoconferinţă, apelul clubului englez după excluderea de către UEFA din cupele europene pentru nerespectarea fair-play-ului financiar.

La 14 februarie, UEFA a anunţat că gruparea Manchester City a fost amendată cu 30 de milioane de euro şi exclusă din cupele europene două sezoane pentru încălcări grave ale regulamentelor legate de licenţierea cluburilor şi de fair play-ul financiar. Manchester City ar fi exagerat când a declarat veniturile din sponsorizări şi informaţiile declarate la UEFA în perioada 2012-2016. În plus, camera decizională a Corpului de Control financiar al Cluburilor a precizat că gruparea nu a cooperat în anchetă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.