Formaţiile engleze Manchester City şi Liverpool s-au impus în meciurile pe care le-au disputat, marţi, în manşa I a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. City a câştigat, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa echipei spaniole Atletico Madrid, în timp ce Liverpool a învins, la Lisabona, pe Benfica, scor 3-1. Partida de pe Emirates Stadium a fost arbitrată de o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a avut câteva momente tensionate de gestionat, dar s-a descurcat bine şi nu a fost în prim-plan în niciun moment. După mai mult de o oră în care nu a arătat niciun cartonaş galben, Kovacs a împărţit corect mai multe avertismente, pentru a linişti spiritele într-un final încins de meci.

Manchester City - Atletico Madrid, scor 1-0 (0-0);

A marcat: De Bruyne '70

Au evoluat formaţiile:

City: Ederson - Cancelo, Stones, Laporte, Ake - De Bruyne, Rodri, Gundogan (Grealish '68) - Mahrez (Foden '68), B. Silva, Sterling (Gabriel Jesus '68). Antrenor Pepe Guardiola;

Atletico: Oblak - Vrsaljko, Savici, Felipe, Reinildo, Lodi - Llorente (Cunha '60), Kondogbia, Koke (De Paul '60) - Griezmann (Correa '60), Joao Felix (Lemar '81). Antrenor Diego Siemone.

Cartonaşe galbene: Gabriel Jesus '85, Ederson '90+3 / De Paul '69, Correa '83, Vrsaljko '90+2.

Arbitru: Istvan Kovacs.

Benfica Lisabona - Liverpool, scor 1-3 (0-2).

Au marcat: Nunez '49 / Konate '17, Sadio Mane '35 Luis Diaz '87.

Au evoluat formaţiile:

Benfica: Vlachodimos - Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo - Everton (Iaremciuk '82), Weigl, Taarabt (Meite '70), Silva - Nunez, Ramos (Mario '86). Antrenor  Nelson Verissimo;

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold (Gomez '89), Konate, Van Dijk, Robertson - Keita (Milner '89), Fabinho, Thiago (Henderson 61) - Salah (Digo Jota '61), Mane (Firmino '61), Diaz. Antrenor Jurgen Klopp.

Cartonaşe galbene: Taarabt '63 / Thiago '58.

Arbitru: Jesus Gil Manzano (Spania).

Partidele retur vor avea loc la 13 aprilie.

Miercuri, de la ora 22.00, se joacă meciurile Chelsea - Real Madrid şi Villarreal - Bayern Munchen. Manşa a doua a acestor jocuri este programată la 12 aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.