Dennis Man a declarat, miercuri seară, după meciul amical România – Belarus, scor 5-3, că per total a fost un joc bun. El a menţionat că speră ca tricolorii să dea “sută la sută” în confruntarea cu Norvegia, din Liga Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am făcut o primă repriză bună. În repriza a doua cred că ne-am relaxat puţin. Per total a fost un meci bun. Într-un fel da, îmi doream mult să fiu alături de ei (n.r. – de naţionala under 21), dar pe de altă parte sunt fericit că sunt aici. Orice jucător din România îşi doreşte să fie la echipa naţională”, a afirmat Dennis Man la ProX.

Man a precizat că nu se gândeşte la posibilitatea ca prestaţiile bune de la naţională să îl propulseze la un club mare. “Nu mă gândesc la asta, nu este un target acest lucru, eu încerc de la meci la meci să cresc. Vom vedea pe viitor. Aş prefera să câştig titlul cu echipa mea iar apoi să iau o decizie foarte bună pentru mine”.

Înainte de meciul naţionalei cu Norvegia, Man a glumit în legătură cu rivalul Haaland: “Ne aşţeaptă un meci greu,, cu o echipă cu jucători de valoare. Sperăm duminică să dăm sută la sută. Nu mi-e frică de Haaland, văd că-şi face freza... Glumesc. Este un jucători de valoare, tot respectul pentru el”.

Reprezentativa României a învins naţionala Belarusului, cu scorul de 5-3 (4-0), într-un meci amical disputat miercuri seară, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Au marcat Mitrea ’11, R. Marin ’20, Nedelcearu ’31, ’55 şi Puşcaş ’44 pentru tricolori, respectiv Kendysh ’63, Bakhar ’80 şi Klimovich ‘90+2 pentru oaspeţi. Belarus a ratat un penalti prin Yablonski, în minutul 83.

Pentru tricolori urmează meciurile cu Norvegia (15 noiembrie, Bucureşti) şi cu Irlanda de Nord (18 noiembrie, Belfast), din Liga Naţiunilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.