Clubul suedez Malmo i-a reziliat contractul mijlocaşului ghanez Kingsley Sarfo, condamnat pentru viol, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Actele sale sunt incompaibile cu valorile Malmo FF şi cu cerinţele de comportament impuse reprezentanţilor clubului", se arată într-un comunicat al grupării.

Internaţionalul ghanez Kingsley Sarfo a fost condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare în Suedia pentru relaţii sexuale cu o minoră, în 2016.

Sarfo, 23 de ani, a fost găsit vinovat pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o adolescentă de 14 ani, în septembrie 2016 şi iunie 2017, când evolua la echipa Sirius IK (D2 suedeză).

Adolescenta ar fi consimţit primele relaţii, din septembrie 2016, dar legile din Suedia interzic relaţiile între un adult şi un minor de mai puţin de 15 ani.

Pentru faptele din iunie 2017, judecătorul a apreciat că victima a fost "blocată" într-o toaletă publică, unde Sarfo ar fi urmărit-o.

Kingsley Sarfo va fi expulzat după ce va executa pedeapsa.

Jucătorul are o singură selecţie în naţionala Ghanei, la meciul cu Uganda, din 7 octombrie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.