Mijlocaşul algerian al echpei Manchetser City, Riyad Mahrez, a declarat că a executat prost lovitura liberă, în urma căreia a marcat golul victoriei "cetăţenilor" în meciul cu PSG.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sincer, am vrut să ocolesc zidul şi am ratat, dar a mingea a trecut printre cei doi jucători (n.r. - Kimpembe şi Paredes) şi, din fericire, a intrat în poartă. Am fost atât de fericit, am ştiut că putem câştiga aici şi să marchez pentru a face 2-1 pentru echipă a fost uimitor”, a spus el după meci, potrivit dailymail.co.uk.

De Bruyne a dezvăluit că Mahrez i-a cerut permisiunea să execute el lovitura liberă decisivă pe Stadionul Parc des Princes, miercuri seară.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Belgianul se ocupă în mod normal de fazele fixe de la marginea careului, dar i-a permis lui Mahrez să bată cu piciorul stâng.

"Am spus: dacă tu crezi în tine însuţi, cine sunt eu ca să spun nu? Cred în toţi colegii mei de echipă", a afirmat De Bruyne, pentru BT Sport.

În minutul 71, Mahrez a executat o lovitură liberă de la circa 23 de metri, din poziţie centrală, mingea a trecut prin zidul francez şi a intrat în poartă.

Manchester City a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa PSG, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor. Idrissa Gueye (PSG) a fost eliminat, în minutul 77, cu cartonaş roşu direct, pentru un fault dur asupra lui Gundogan.

Au marcat: Marquinhos '15 / De Bruyne '64, Mahrez '71.

Partida retur va avea loc la 4 mai.

În cealaltă semifinală, disputată marţi, Real Madrid a remizat, pe teren propriu, cu Chelsea, scor 1-1. Returul acestei întâlniri va fi la 5 mai.

Finala este programată la 29 mai, la Istanbul, pe Stadionul Olimpic Ataturk.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.