Poloneza Magda Linette, locul 87 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2, pe portiva franceză Chloe Paquet, locul 166 WTA, beneficiară a unui wild card, calificându-se în turul al doilea al French Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În faza următoare, Linette, care s-a impus într-o oră şi 44 de minute, ar putea evolua în premieră cu deţinătoarea trofeului, Simona Halep, locul 3 WTA, dacă românca va trece, marţi, de australianca Ajla Tomljanovic, locul 47 WTA, în prima manşă.

Irina Begu, locul 116 WTA, şi-a aflat adversara din turul al doilea, după ce  Karolina Muchova, locul 73 WTA, a produs o surpriză şi a învins-o, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2, pe Anett Kontaveit din Estonia, locul 17 WTA, într-un meci de aproape două ore.

Begu a învins-o, marţi, cu scorul de 6-1, 6-1, cu chinezoaica Lin Zhu, locul 106 WTA, în prima rundă a turneului de la Roland Garros.

Sorana Cîrstea, locul 84 WTA, va evolua în turuil al doilea cu Aliona Bolsova (Spania), locul 137 WTA, venită din calificări, care a trecut, în prima manşă, cu 6-4, 6-2, de Vera Zvonareva (Rusia), locul 78 WTA.

Luni, Cîrstea s-a calificat în turul al doilea al French Open, după ce a învins-o, cu scorul de 5-7, 6-4, 7-5, pe slovena de 18 ani Kaja Juvan, locul 131 mondial, prezentă pe tabloul principal din postura de lucky-loser.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.