Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 58 WTA, beneficiairă a unui wild card, a fost eliminată, vineri, în primul tur al turneului de categorie WTA 1000 Madrid Open, cu premii de 2,5 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cîrstea a fost învinsă de americanca Jessica Pegula, locul 33 WTA, scor 7-6 (5), 6-3, într-o oră şi 28 de minute.

În primul set, românca a călcat strâmb, a căzut şi s-a rostogolit pe zgură, după care a avut nevoie de intervenţia medicului. Sorana Cârstea a continuat meciul după ce i s-a aplicat un bandaj la gleznă.

Tot vineri, Irina Begu, locul 75 WTA, venită din calificări, a fost eliminată în primul tur de rusoaica Daria Kasatkina, locul 37 WTA. Kasatkina s-a impus cu scorul de 4-6, 6-4, 7-6 (7/1), după un meci de trei ore.

Joi, Ana Bogdan, locul 102 WTA, venită din calificări, a fost învinsă în primul tur de letona Anastasia Sevastova, locul 54 WTA, de asemenea venită din calificări, scor 6-0, 6-3, într-o oră şi 8 minute.

În primul tur joacă vineri şi Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, care o întâlneşte pe spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 46 WTA.

Premiul pentru primul tur la Madrid Open la simplu este de 12.655 de euro şi 10 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.