Jucătorul francez Lyes Houri a declarat că a venit cu inima îndoită în România, la FC Viitorul, dar s-a convins în timp că a făcut o foarte bună alegere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La început, când te cheamă din România, te întrebi cum o să fie, ce te aşteaptă acolo. Pleci un pic <în aventură>". Îţi pui întrebări, schimbarea ţării, cluturii, mentlităţii. Am marcat golul calificării în play-off. Sunt un pic de erou. Avem de făcut un frumos final de sezon, în pluns suntem în semifinalele Cupei României. Este bine. Sincer, îmi merge super-bine aici. Sunt într-un club bun, clubul lui Gheorghe Hagi, fostul mare jucător român. Joc cu fiul lui, Ianis, este un jucător bun, un super-băiat, un băiat simplu. M-a ajutat la venirea mea. Nu mă aşteptam la asta, sunt mulţumit că am venit aici. Am ezitat, dar sunt mai bine decât la unele cluburi franceze la care am fost. Se joacă mult cu mingea. Hagi a jucat la Barca, vrea să jucăm un pic ca ei, chiar dacă este dificil. Insistă să jucăm pe jos, între linii. Este stilul meu de joc, prin urmare nu puteam găsi mai bine, e marfă! M-a făcut să prgresez în aceste şase luni. Este foarte profesionist, te face să fii atent la cele mai mici detalii. Când eşti tânăr, nu înţelegi importanţa tuturor detaliilor. M-a făcut să progresez la rigoare, la profesionalism, la micile detalii care de fapt fac totul. Cânt vorbeşte, nimieni nu zice nimic şi toată luema asculă. El vrea să ne transmită experienţele lui, ne spune multe lucruri. Este o legendă aici, iar vocea lui este ascultată. Asta ne împinge să arătăm ceea ce suntem capabili", a declarat Houri, potrivit footmercato.net.

Mijlocaşul francez de 23 de ani a venit la Viitourl vara trecută şi mai are contract până în 2021.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.