Legendarul campion francez de K1 Freddy Kemayo va lupta, la finele lunii iunie, la Buzău, în cadrul celei de a XV-a ediţii a "Dynamite Fighting Show”. Consiliul Judeţean Buzău organizează, în parteneriat cu Asociaţia "Federaţia Sporturilor de Contact", gala de K1 la Buzău, care va cuprinde 8 meciuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pe lângă organizarea galei propriu-zise, Consiliul Judeţean Buzău va colabora cu fostul sportiv Cătălin Moroşanu în cadrul unei campanii anti-bullying ce se va desfăşura în mai multe licee din judeţ, dar şi pentru promovarea judeţului Buzău prin intermediul unor clipuri de prezentare care urmează a fi filmate în cele mai cunoscute locuri din judeţ.
 
"Alături de Cătălin Moroşanu şi IŞJ Buzău vom avea şi o campanie anti-bullying unde vom mege şi vom discuta cu elevii din trei licee din judeţ şi aici probabil că mult mai uşor va ajunge la inima lor Cătăli  decât pliantele sau orice altă metodă, mai ales că şi el pe vremea când era copil a fost victimă a bullying-lui. Totodată, în cadrul acestui parteneriat vom promova şi judeţul Buzău, mai precis cele mai cunoscute zone turistice alea acestuia prin clipurile de promovare a galei care se vor filma la Vulcanii Noroioşi şi la Tabăra de Sculptură de la Măgura”, a spus preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu.
 
"Buzăul este o zonă de intersecţie şi poziţionarea sa ne ajută să aducem spectatori din întreaga Românie, ceea ce este benefic pentru economia locală. Ceea ce vom face la acest eveniment va fi ceva extraordinar. Campionul Freddy Kemayo va veni la Buzău cu o lună înainte pentru a filma un spot publicitar  la Vulcanii Noroioşi şi  Măgura şi tot atunci îi vom arăta oraşul", a spus Cătălin Moroşanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.