Portarul Luke Steele a avut o foarte bună evoluţie pe Stamford Bridge în meciul pe care Nottingham Forest l-a pierdut cu 0-2, în faţa formaţiei Chelsea, dar antrenorul "pădurarilor" Aitor Karanka lasă să se înţeleagă că în campionat va apăra tot Costel Pantilimon, de care este foarte mulţumit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Da, a avut o bună evoluţie (n.r. - Luke Steele). Costel joacă şi el bine, dar acum ştim că avem o alternativă bună, cu Luke. A apărat un penalti, ceea ce este bine pentru el, dar şi pentru echipă. Luke ştia că o să joace, iar Costel a rămas în afara echipei pentru că avea nevoie de o pauză de odihnă. El a avut doar o pauză. A fost bine să-i oferim lui Luke o oportunitate şi să-l avem pe Jordan pe bancă. Aceste meciuri sunt bune când vine vorba de experienţă", a declarat Karanka, potrivit nottinghampost.com.

Formaţia Chelsea Londra a eliminat, sâmbătă, pe teren propriu, în turul trei al Cupei Angliei, echipa lui Costel Pantilimon, Nottingham Forest, scor 2-0.

Pantilimon nu a făcut parte din lotul oaspeţilor pentru acest meci. Poarta echipei Nottingham Forest a fost apărată de Luke Steele, iar rezervă a fost Jordan Smith.

Golurile au fost marcate de Alvaro Morata, în minutele 49 şi 59. În minutul 30, Fabregas (Chelsea) a ratat un penalti.

Din sezonul ligii secunde din Anglia s-au scurs 26 de etape, iar Pantilimon a fost pe teren toate minutele, o situaţie unică în lotul formaţiei Nottingham Forest în acest sezon. De curând, internaţionalul român a suferit o uşoară accidentare la spate, dar Karanka a insistat asupra faptului că nefolosirea lui cu Chelsea a fost doar pentru a-l odihni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.