Atacantul sârb Luka Jovici, care a părăsit Eintracht Frankfurt pentru Real Madrid în 2019, se va întoarce împrumutat la clubul german, a anunţat, marţi, directorul sportiv al grupării din Bundesliga, Fredi Bobic, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Luka Jovici ne va fi împrumutat până în vară. Încă trebuie să stabilim câteva detalii, cum ar fi examenul medical. Dacă totul va merge bine, se va întoarce acasă foarte curând", a spus Bobic.

Atacantul în vârstă de 23 de ani a "explodat"la Frankfurt, în sezonul 2018/2019, în care a marcat 17 goluri în Bundesliga. Real a vrut să atragă acest talent şi l-a făcut să semneze un contract până în 2025. Dar Jovici nu a reuşit niciodată să confirme speranţele puse în el de echipa madrilenă, care a plătit 60 de milioane de euro, în vara anului 2019, pentru a-l legitima.

Puţin folosit de Zidane - cinci meciuri, din care doar de trei ori titular în acest sezon, în toate competiţiile şi încă fără gol - Jovici nu a reuşit să-şi găsească locul în echipă, în faţa lui Karim Benzema.

Sârbul a marcat două goluri şi a oferit două pase decisive în 32 de meciuri în toate competiţiile, de la sosirea sa.

Frankfurt este în prezent pe locul 9 în Bundesliga, cu 23 de puncte după 15 meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.