Atacantul uruguayan al echipei FC Barcelona, Luis Suarez, a avut o nouă seară ineficientă, la Lyon, în meciul cu Olympique din Liga Campionilor, nereuşind să marcheze pentru a 16-a partidă disputată în deplasare la rând, în cupele europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit mundodeportivo.com, Suarez nu a mai marcat din 16 septembrie 2015. Cu toate acestea, antrenorul Ernesto Valverde spune că nu este îngrijorat.

"Nu îmi fac griji pentru forma lui Suarez, aş fi îngrijorat dacă nu ar avea nicio şansă de a marca. Asta este ceea ce i se cere unui atacant şi dacă nu are ocazii, atunci creează pentru coechipieri. El este înfricoşător pentru adversari, dar fotbalul este aşa şi atacanţii vor avea perioade în care vor marca. Important este să ai ocazii", a declarat Valverde, după meciul de la Lyon, potrivit marca.com.

Olympique şi FC Barcelona au remizat, marţi, scor 0-0, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Oaspeţii au şutat de 25 de ori la poartă, de cinci ori pe spaţiul porţii. Returul este la 13 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.