Fostul internaţional portughez Luis Figo a declarat, într-un interviu pentru agenţia EFE, că i se pare o nebunie propunerea FIFA ca turneul final al Cupei Mondiale să aibă loc din doi în doi ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mi se pare că este o nebunie de la oameni care nu se gândesc la binele fotbalului. Nu are sens să se organizeze Cupa Mondială din doi în doi ani. Pe calendarul pe care-l avem, un Mondial la doi ani, un European la doi ani, preliminarii... Din punctul meu de vedere este ridicol să propui o competiţie într-un interval atât de mic de timp”, a spus Figo.

Săptămâna trecută, FIFA a organizat o consultare online cu reprezentanţii federaţiilor membre, în tentativa de a obţine susţinere pentru ideea unei Cupe Mondiale la doi ani. Până acum numeroase personalităţi şi organizaţii s-au declarat împotriva acestei idei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.