Tehnicianul FC Barcelona, Luis Enrique, a afirmat că singura formaţie pe care nu ar vrea s-o întâlnească în sferturile de finală ale Ligii Campionilor este chiar echipa sa, subliniind că este fantastic că gruparea catalană a reuşit accederea pentru a noua oară în această fază a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o seară minunată pentru noi, fanii au fost alături de noi. Este fantastic că am ajuns în sferturi pentru al nouălea an consecutiv, nu ştiu dacă a mai reuşit vreo echipă aşa ceva. Indiferent cu cine vom juca în sferturi, va fi bine, singura echipă pe care nu o vreau este FC Barcelona, iar cu ei nu putem pica", a afirmat Enrique, după meciul cu Arsenal, scor 3-1, din returul optimilor Ligii Campionilor.

Luis Enrique este bucuros pentru calificarea echipei Bayern, antrenată de Pep Guardiola, după ce a trecut de Juventus, scor 4-2, în prelungiri.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"A meritat calificarea. Echipa lui nu a renunţat niciodată. Nu-mi vine să cred că a reuşit să întoarcă scorul cu Juventus. Bayern şi Juventus erau două posibile candidate la câştigarea Ligii Campionilor. Acum una a ieşit şi asta este bine pentru noi", a adăugat Enrique.

Enrique i-a lăudat şi pe Messi, Neymar şi Suárez, care şi-au creat multe ocazii şi care ajută echipa şi în defensivă: "Echipa îi iubeşte şi ei iubesc echipa. Suntem foarte fericiţi că sunt atacanţii noştri. Avem jucători speciali. Sunt foarte buni individual, dar toţi muncesc pentru echipă. Asta este cheia succesului". 

Formaţia FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a trecut, cu scorul general de 5-1, de echipa Arsenal Londra, în optimile competiţiei.

Pentru catalani au marcat, miercuri, scor 3-1, Neymar, în minutul 18, Luis Suarez, în minutul 65, şi Messi (88). În tur, FC Barcelona s-a impus, scor 2-0. Pentru Arsenal în meciul de miercuri a înscris Elneny, în minutul 51. 

FC Barcelona a acces pentru a noua oară consecutiv în sferturile Ligii Campionilor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.