Selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, a declarat după ce Sergio Ramos a ratat două penaltiuri la meciul cu Elveţia, scor 1-1, că dacă s-ar fi acordat încă o lovitură de la 11 metri tot Ramos ar fi executat-o, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Statisticile lui Sergio la penaltiuri sunt extraordinare. Dacă ar fi existat al treilea penalti, tot el l-ar di executat”, a afirmat Enrique. „Ar fi incorect să îl criticăm acum pe Sergio Ramos. Există o listă de jucători care execută penaltiurile, Ramos este primul şi le-ar fi executat pe toate”, a mai spus tehnicianul, potrivit Marca.

Ramos a postat un mesaj în social media după meciul de sâmbătă: „Un punct foarte muncit. Este momentul să ne resetăm şi să luptăm pentru victorie la Sevilla. Nu greşelile ne definesc, ci felul în care ne concentrăm pentru obiectivele următoare”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Spaniolul Sergio Ramos a doborât, sâmbătă seară, recordul european al italianului Gianluigi Buffon de meciuri jucate pentru echipa naţională. Ramos a disputat 177 de partide, în timp ce Buffon are 176.

Sergio Ramos a fost integralist în partida din deplasare a spaniolilor cu Elveţia, scor 1-1, confruntare la care a ratat două penaltiuri (’57, ’80).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.