Mijlocaşul Lucian Filip, jucătorul cel mai vechi din lotul FCSB, părăseşte echipa la finalul acestui sezon. El spune că şi-a împlinit visul jucând în tricoul FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cel mai important şi cel mai greu moment în acelaşi timp a fost revenirea de la Chiajna la FCSB. Mi s-a părut foarte greu, pentru că erau alte cerinţe, era altă presiune, dar în acelaşi timp a fost şi frumos. Faptul că am îmbrăcat acest tricou eu mi-am trăit un vis în această perioadă. Este dezamăgire (n.r. - că a fost ratat titlul), este dureros ce s-a întâmplat, mai ales că situaţia ne-a adus ca ultimul meci să-l jucăm aici, sper ca din această experienţă să învăţăm ca să nu mai ajungem aici. Vreau să continui, îmi doresc să joc fotbal, astăzi am jucat aproape tot meciul şi în această perioadă vreau să urmez cursurile de antrenor şi de management în educaţie fizică şi sport. Sper să se încheie cât de curând scandalul între suporteri şi echipă pentru că suporterii sunt la fel de importanţi ca jucătorii. Dar până la urmă nu depinde de noi, meseria naostră este să jucăm fotbal şi să aducem victorii şi poate cu rezultate foarte bune îi vom aduce lângă noi", a declarat Filip, 30 de ani, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Deja campioană, CFR Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în etapa a X-a, ultima, a play-off-ului Ligii I.

Au marcat: Gîdea '14, Rondon '66.

Clasament: 1. CFR Cluj - 54 de puncte (campioană), 2. FCSB - 45, 3. Universitatea Craiova - 40, 4. Sepsi – 37, 5. Academica Clinceni – 32, 6. FC Botoşani – 31. 

Ultimele două meciuri ale sezonului, CS Universitatea Craiova - Academica Clinceni şi Sepsi Sfântu Gheorghe - FC Botoşani, vor avea loc miercuri, de la ora 18.30, respectiv joci, de la 17.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.