Pugilistul Lucian Bute a postat un mesaj pe Facebook în care anunţă că şi-a încheiat cariera, fiind convins că a luat cea mai bună decizie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi-am incheiat cariera de boxer. Moment emoţionant în viaţa mea dar sunt ferm convins că am luat decizia cea mai bună pentru mine si familia mea!", a scris Bute.

Într-o conferinţă de presă la Montreal, în care nu şi-a putut stăpâni lacrimile, Lucian Bute a spus că s-a gândit la retragere încă de când s-a născut fetiţia lui Ema, în 2017, iar apoi totul a fost clar după naşterea băieţelului Eric Stephan. "Nu mai am nimic de dovedit. Mă bucur că sunt sănătos şi mă pot ocupa de familie", a spus Bute.

Ultimul meci al lui Lucian Bute a fost în 25 februarie 2017, când a fost învins de columbianul Eleider Alvarez, prin KO în repriza a cincea.

În vârstă de 39 de ani, Lucian Bute îşi încheie cariera cu un bilanţ de 32 de victorii, trei înfrângeri şi o remiză la profesionişti.

Bute a deţinut titlul mondial IBF în perioada octombrie 2007 - mai 2012.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.