La rugămintea Ambasadei Albaniei la Bucureşti, prin vice-ambasadorul sau, Jonian Molla, Liga Profesionistă de Fotbal a hotărât să participe la campania de solidarizare demarată pentru întrajutorarea persoanelor rămase fără adăpost, informează lpf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astfel, pentru sensibilizarea opiniei publice, LPF a decis să popularizeze această iniţiativă nobilă la meciurile din etapa a 20-a, prin afisarea unui baner cu mesajul PRAY FOR ALBANIA , SOLIDARITATE , DONEAZĂ la  https://e-albania.al/donate/. De asemenea, pentru cei care au disponibilitatea, se pot face cunoscute campania şi mesajul ei pe canalele proprii de comunicare social-media", anunţă lpf.ro.

Albania a fost lovită de un cutremur devastator în data de 26 noiembrie. În urma tragicelor evenimente, 51 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar pagubele materiale sunt uriaşe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.