Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat că toate rezultatele seriei a doua de teste pentru noul coronavirus, efectuate în Liga I de la reluarea competiţiei, sunt negative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Liga Profesionistă de Fotbal ţine să mulţumească celor 14 cluburi membre pentru eforturile pe care le fac zilnic pentru continuarea cu bine a competiţiei Casa Liga 1 şi informează, de asemenea, că toate cluburile au efectuat şi cea de-a doua testare pentru Covid 19, de la reluarea competiţiei, rezultatele fiind negative în absolut toate cazurile. Aşadar, Campionatul Naţional Casa Liga 1 merge mai departe", a arătat LPF.

Înaintea reluării competiţiei, la 13 iunie, au fost două cazuri pozitive la cluburi din Liga I, unul la FC Dinamo şi altul la FC Botoşani, trei meciuri fiind amânate din acest motiv. De atunci toate testele au fost negative.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.