Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a decis amânarea meciurilor rămase de disputat în acest weekend, în etapa a X-a a play-off-ului şi play-out-ului Ligii I, după decesul dinamovistului Patrick Ekeng.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Conducerea LPF a hotărât ca întreaga etapă să se amâne. Urmează ca azi şi mâine să găsim datele pentru a programa această etapă", a declarat Marius Mitran, directorul departamentului de comunicare al LPF la DolceSport.

Şi finala Cupei României, programată marţi, a fost amânată pentru 17 mai, dar şi meciurile din Liga a II-a.

În Liga I ar fi trebuit să se dispute astăzi meciurile Concordia - FC Botoşani şi Pandurii - Astra, duminică erau programate întâlnirile FC Voluntari - CSMS Iaşi şi ASA Târgu Mureş - Steaua, iar luni ACS Poli Timişoara - CS Universitatea Craiova.

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, vineri seară, la 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, la meciul cu FC Viitorul.

Camerunezul Patrick Ekeng a fost scos de pe teren cu ambulanţa, în minutul 70 al meciului jucat de Dinamo cu FC Viitorul, după ce a căzut fără a fi atins de vreun alt fotbalist.

Ekeng a fost transportat la Spitalul Floreasca, după ce jucătorii au solicitat intervenţia echipelor medicale, iar suporterii de la peluză au deschis porţile să intre salvarea.

Patrick Ekeng s-a născut la 26 martie 1990 la Yaounde. Cariera profesionistă a început-o la Canon Yaounde, apoi a trecut la Le Mans, Lausanne-Sport şi Cordoba, înainte de a fi transferat în iarnă de Dinamo. Mijlocaşul a jucat de şapte ori în naţionala Camerunului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.