Antrenorul Julen Lopetegui spune că este o provocarea captivantă pentru el de a face o echipă competitivă la Real Madrid, fără Cristiano Ronaldo, precizând că noul star al echipei ar putea deveni galezul Gareth Bale, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când eu am semnat, Cristiano era încă la Real Madrid, dar curând el şi-a exprima dorinţa de a pleca. Ca antrenor, este o provocare captivantă de a face o echipă competitivă fără Cristiano. El este unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria lui Real Madrid, iar clubul i-a apreciat contribuţia, înlesnindu-i plecarea. Suntem convinşi că Bale va avea un an extraordinar şi aşteptăm multe de la el. Vom munci împreună pentru el ca să atingă forma cea mai bună. Suntem încântaţi de echipa pe care o avem şi suntem convinşi că vom lupta pentru obiectivele noastre, nu poate fi altă cale la Real Madrid. Voi fi un antrenor fericit, chiar dacă vor veni sau nu jucători. Cu echipa pe care  avem, vom putea face faţă cerinţelor de la Real Madrid", a declarat Lopetegui.

Julen Lopetegui a preluat în această vară conducerea tehnică a echipei Real Madrid. Tot în acaestă vară, atacantul portughez Cristiano Ronaldo a părăsit clubul Real Madrid pentru un transfer la Juventus.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.