Portarul echipei Tottenham, Hugo Lloris, a declarat, sâmbătă seară, că mereu este dureros să pierzi un meci de asemenea anvergură precum finala Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este mereu dureros să pierzi un meci de o astfel de importanţă. Este greu să începi meciul cu un penalti contra ta, dar ne-am păstrat principiile. Am fost puţin timizi şi ne-am trezit în ultimele 15 minute, este păcat. Am încercat să facem ce facem de obicei, dar e greu cu Liverpool", a afirmat Lloris.

Formaţia Liverpool a câştigat, sâmbătă seară, la Madrid, pentru a şasea oară Liga Campionilor, impunându-se cu scorul de 2-0 (1-0) în finala cu Tottenham Hotspur.

Liverpool a mai câştigat LC în 1977, 1978, 1981, 1984 şi 2005.

Pe stadionul Metropolitano din Madrid, au marcat Salah ‘2 (penalti acordat pentru un henţ în careu) şi Origi ’87.

Reuşita lui Salah ocupă locul doi în topul celor mai rapide dintr-o finală de LC. Cel mai rapid gol a fost cel marcat de Paolo Maldini (AC Milan) în secunda 51 a finalei din 2005 cu Liverpool.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.