Portarul Hugo Lloris, căpitanul campioanei mondiale Franţa şi al echipei Tottenham, a cerut iertare după ce a fost reţinut pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să le cer iertare din toată inima familiei, clubului, coechipierilor, antrenorului şi tuturor suporterilor. Alcoolul la volan este total inacceptabil, îmi asum întreaga responsabilitate pentru actele mele, iar acesta nu este un exemplu pe care vreau să-l dau", a declarat Lloris, într-un comunicat emis de clubul Tottenham.

Fotbalistul a fost reţinut, în noaptea de joi spre vineri, la Londra, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Lloris a fost reţinut după un control de rutină al poliţiei, la Gloucester Place.

"Hugo Lloris, 31 de ani, locuind în East Finchley, a fost inculpat pentru conducere în stare de ebrietate, vineri, 24 august. El a fost pus în libertate şi va compărea în faţa Curţii magistraţilor din Westminster, marţi, 11 septembrie", se arată într-un comunicat al poliţiei londoneze.

Portarul este la Tottenham din vara anului 2012 şi a strâns 256 de meciuri pentru clubul din Londra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.