FC Voluntari anunţă că a a semnat un contract, până la finalul sezonului 2021/2022, cu antrenorul Liviu Ciobotariu. El îl înlocuieşte pe Bogdan Andone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tehnicianul în vârstă de 50 de ani îi va avea în componenţa staff-ului său pe Adrian Iordache-antrenor secund, Alessandro Caparco -antrenor cu portarii si Lucian Păun-preparator fizic.
 
Născut pe 26 martie 1971 la Ghimpaţi , Liviu Ciobotariu a jucat în cariera fotbalistică pe postul de fundaş central.
 
Primul său club a fost Progresul Bucureşti, pentru care a debutat în 1989, când echipa evolua în Divizia C. În 1992, a avut o contribuţie importantă la revenirea "Bancarilor" în primul eşalon al fotbalului românesc, în toamna aceluiaşi an susţinând primul meci în Divizia A. A evoluat timp de nouă sezoane la Progresul, alături de care a atins cele mai mari performanţe ale clubului în campionat, locul doi în ediţiile 1995/1996 şi 1996/1997 şi a jucat în finala Cupei României din 1997.
 
În 1998 a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti, unde a evoluat timp de doi ani şi jumătate.La jumătatea sezonului 1999-2000, Ciobotariu a acceptat oferta venită din partea echipei belgiene Standard Liege care a plătit în schimbul său 1,2 milioane de dolari. În Belgia, a mai evoluat pentru Mons şi Antwerp.
 
În 2004 a revenit la Dinamo unde şi-a încheiat cariera de fotbalist. A jucat opt meciuri în cupele europene, 5 pentru Progresul şi 3 pentru Dinamo.
 
La Echipa Naţională a României ,Liviu Ciobotariu a evoluat în 32 de meciuri, marcând trei goluri. A debutat în 1997, într-un meci împotriva Macedoniei din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal 1998.
 
A fost în componenţa primei reprezentative la ultimul turneu final de Campionat Mondial- Franţa- 1998.
 
În cariera de antrenor, Liviu Ciubotariu a mai fost ,pe rând, la cârma echipelor: FC Naţional, CS Otopeni, Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Tg. Jiu , CF Brăila, Dinamo Bucureşti, CSMS Iaşi, FC Vaslui, FCM Târgu Mureş, Al Faisaly, A-l Ta'ee, FC Botoşani, Echipa Naţională a Libanului şi FC Hermannstadt.
 
Ciobotariu îl înlocuieşte pe Bogdan Andone, care a fost instalat la cârma echipei la sfârşitul lunii decembrie a anului 2020.
Antrenorul în vârstă de 46 de ani a condus echipa în 21 de partide , bilanţul său însumând 6 victorii, 6 rezultate de egalitate şi 9 înfrângeri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.