Fotbalistul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a declarat că nu este deloc uşor să trăieşti sau să munceşti în incertitudinea provocată de pandemia de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Să trăieşti sau să munceşti într-o astfel de incertitudine nu este uşor, mai ales că situaţia este inedită. Nu ştim exact când ne vom putea întoarce la muncă sau când vom putea participa la competiţii", a declarat el, informează lefigaro.fr.

Deşi vrea reluarea meciurilor, el consideră că este ciudat ca acestea să fie fără suporteri. "Fiecare trebuie să vizualizeze ce poate oferi la un meci fără suporteri, pentru că este ciudat. Am încercat să joc aşa acasă şi a fost tare ciudat. În acelaşi timp, este foarte normal ca meciurile să se reia astfel, după perioada prin care am trecut", a mai spus Messi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.