Echipa engleză FC Liverpool a pierdut joi, în deplasare, scor 2-3, în faţa echipei franceze Toulouse, într-un meci din cadrul grupei E a Ligii Europa. Echipa italiană AS Roma a fost învinsă, tot joi seara, la Praga, de Slavia, scor 2-0. Formaţia engleză Brighton a câştigat la Amsterdam, cu Ajax, scor 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FC Liverpool a venit la Toulouse cu gândul de a-şi asigura calificarea în turul următor, dar gazdele au vrut să facă uitată înfrângerea umilitoare de pe Anfield şi au jucat foarte bine în faţa Cormoranilor. Francezii au condus cu 2-0, apoi Casseres a marcat în propria poartă şi Liverpool s-a apropiat la un gol. Toulouse s-a impus însă cu 3-2 şi este pe locul secund în grupa E, cu 7 puncte. Pe primul loc este Liverpool, cu 9 puncte.

La Praga, Slavia a dispus de AS Roma cu 2-0, după un meci în care elevii lui Mourinho au jucat slab, iar în prima repriză nu au avut nici o ocazie de gol. La Slavia, Andres Dumitrescu a fost rezervă neutilizată. În clasamentul grupei G conduce Slavia Praga, cu 9 puncte, urmată de AS Roma, tot cu 9 puncte, şi de Servette, cu 4 puncte. Sheriff Tiraspol e pe ultimul loc, cu un singru punct.

La Amsterdam, Ajax continuă evoluţiile slabe, pierzînd cu 0-2 la viitoarea echipă a lui Mazilu, Brighton. Ansu Fati şi Adingra au marcat golurile victoriei engleze. Formaţia condusă de Roberto de Zerbi conduce în grupa B, cu 7 puncte. Pe locul secund este Olympique Marseille, cu 6 puncte, urmată de AEK Atena, cu 5 puncte, şi Ajax – care are doar două puncte.

Rezultate ale meciurilor disputate joi în cadrul grupelor din Liga Europa:

Grupa B: Ajax Amsterdam – Brighton 0-2 (Ansu Fati 15, Adingra 53);

Grupa E: Toulouse – FC Liverpool 3-2 (Donnum 36, Dallinga 58, Magri 76 / Casseres 74 autogol, Diogo Jota 89);

Grupa E: LASK – Union SG 3-0 (Horvath 25 penalti, Talovierov 45+4, Zulj 77);

Grupa F: Maccabi Haifa – Villarreal 1-2 (Seck 30 / Alex Baena 82, Sorloth 86);

Grupa F: Rennes – Panathinaikos Atena 3-1 (Rieder 9, Salah 65, Blas 70 penalti / Ioannidis 34 penalti);

Grupa G: Slavia Praga – AS Roma 2-0 (Jurecka 50, Masopust 74);

Grupa G: Servette Geneva – Sheriff Tiraspol 2-1 (Rouiller 84, Bedia 90+3 penalti / Severin 12 autogol);

Grupa H: Qarabag – Bayer Leverkusen 0-1 (Boniface 90+4 penalti).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.