Formaţia Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a remizat, marţi seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Benfica Lisabona, în prima etapă a grupei E a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 90+6, un gol al gazdelor a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR.

În aceeaşi grupă, FC Barcelona a fost învinsă pe teren propriu de Bayern Munchen, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Muller ’34 şi Lewandowski ’56, ’85.

În grupa F, Villarreal a terminat la egalitate cu Atalanta, scor 2-2 (goluri Trigueros ’39, Groeneveld ’73 / Freuler ‘6, Gosens ’83). În minutul 83, de la Villarreal a fost eliminat Coquelin. În urmă cu câteva ore, Manchester United a fost învinsă cu 2-1 de Young Boys Berna.

În grupa G, Lille şi Wolfsburg au remizat, scor 0-0. În urmă cu câteva ore, FC Sevilla a terminat la egalitate cu Salzburg, scor 1-1.

În grupa H, Chelsea s-a impus cu 1-0 în confruntarea de acasă cu Zenit (gol Lukaku ’69) şi Juventus a câştigat meciul din deplasare cu Malmo, scor 3-0 (goluri Sandro ’23, Dybala ’44 – penalti, Morata ‘45+1).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.