Tehnicianul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat marţi seară, după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, că victoria cu 2-0 din meciul cu Chelsea este un rezultat meritat şi că este încântat de faptul că formaţia madrilenă merge mai departe în competiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un meci în care chiar a trebuit să suferim pentru a câştiga. Iniţial, cei de la Chelsea ne-au creat probleme, dar ne-am descurcat. Până la urmă, am avut o prestaţie solidă. Am avut un nivel bun, am fost în special solizi pe linia de fund. Este un rezultat meritat şi suntem absolut încântaţi. Intervenţia mare a lui Courtois a fost foarte importantă. Nu voiam ca ei să înscrie. Ar fi putut fi îngrijorător. În repriza a doua am fost mai puternici”, a spus Ancelotti.

Real Madrid a acces în semifinalele LC trecând în sferturi de Chelsea. Marţi seară, la Londra, madrilenii s-au impus, scor 2-0, prin golurile marcate de Rodrygo, în minutele 58 şi 80. În tur, Real Madrid a câştigat tot cu scorul de 2-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.