Echipa Politehnica Iaşi a învins duminică, în deplasare, formaţia SC Oţelul Galaţi, scor 2-1, în ultimul meci din prima etapă a play-off-ului Ligii 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gălăţenii au deschis scorul prin Juri Cisotti, în minutul 11, însă oaspeţii au egalat un minut mai târziu, când Cătălin Itu a înscris cu un şut din careu. În minutul 25 un atac violent al gălăţeanului Ghiocel la Cătălin Itu a fost sancţionat doar cu un cartonaş galben de arbitrul Cătălin Buşi. Însă după ce a sesizat gravitatea loviturii lui Ghiocel, arbitrul a anulat cartonaşul galben şi i-a dat gălăţeanului direct cartonaşul roşu. Cătălin Itu a fost scos cu targa de pe teren – fiind locit la tâmplă, şi a fost transportat la ambulanţă.

Golul victoriei oaspeţilor a fost marcat de Antonio Dumitru, în minutul 68, jucătorul ieşean intrând pe teren cu numai un minut înainte.

Meciul s-a încheiat cu victoria ieşenilor, 2-1, care au făcut 43 de puncte, egalând pe CSA Steaua în fruntea clasamentului. Pe locul al treilea se află SC Oţelul, cu 36 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.