Echipa Poli Iaşi a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia bucureşteanp CSA Steaua, într-un meci al etapei a opta din play-off-ul Ligii 2. Cu această victorie, ieşenii au câştigat matematic liga secundă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poli Iaşi a condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Cătălin Hlistei (min. 27) şi Shayon Harrison (min. 39). CSA Steaua a început mai bine repriza secundă, dominând jocul şi presând pentru gol, reuşind să revină în meci prin golul lui Emilian Pacionel, din minutul 61.

Reacţia gazdelor a fost însă promptă: Shayon Harrison a înscris pentru 3-1 în minutul 65, iar în minutul 69 Alexandru Musi a făcut 4-1. Alexandru Musi a reuşit şi el dubla în minutul 71, când a stabilt scorul final: 5-1 pentru Poli Iaşi.

Ieşenii au 56 de puncte în clasamentul Ligii 2, iar CSA Steaua se află pe locul al doilea, cu 49 de puncte. Poli Iaşi promovează astfel în Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.