Un om de afaceri saudit oferă 2,66 milioane de dolari pentru “Beyond Imagination”, un bilet special la un meci amical în care vor fi rivali Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Musheref Al-Ghamdi, manager general al grupului AqarOne, a prezentat până acum cea mai bună oferă la licitaţia pentru biletul special, care se va încheia la 17 ianuarie.

Biletul este pentru un meci între o selecţionată cu jucători de la Al Nassr (echipa lui Ronaldo) şi de la Al Hilal şi formaţia Paris Saint Germain, la care evoluează Lionel Messi.

Partida din data de 19 ianuarie, de la Riad, va fi prima confruntare de pe teren dintre Ronaldo şi Messi de după decembrie 2020, când Juventus a învins FC Barcelona cu 3-0.

Cumpărătorul biletului are dreptul de a fi prezent la ceremonia de premiere de după meci, de a intra în vestiare şi de a întâlni starurile fotbalului mondial.

Suma obţinută în urma licitaţiei va fi donată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.