Internaţionalul italian al echipei Juventus Torino, Leonardo Bonucci, a anunţat că se va retrage din activitatea de fotbalist în iunie 2024, când îi va expira contractul cu gruparea torineză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bonucci, în vârstă de 36 de ani, a jucat meciul cu numărul 500 pentru Juventus la 11 mai, în Liga Europa, împotriva FC Sevilla, în Liga Europa.

“Când mă voi retrage, anul viitor, va fi finalul unei ere defensive, a unui mod de apărare în stil italian. Sper că mulţi fundaşi în viitor ne vor vedea pe noi patru (Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Andrea Barzagli şi Bonucci) ca idoli. Asta înseamnă că am reuşit multe”, a spus Leonardo Bonucci.

În 2024, Bonucci va pune capăt unei cariere de peste 18 ani. El a jucat pentru echipele Viterbese, Inter Milano, Treviso, Pisa, Genoa, Bari, Milan şi, ultima dată, Juventus.

Pentru naţionala Italiei, a jucat în 120 de partide şi a înscris opt goluri.

Are în palmares 20 de trofee obţinute cu Inter şi Juventus.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.