Argentinianul Lionel Messi, care s-a aflat în centrul unor controverse în ultimele zile, după o deplasare neautorizată de PSG în Arabia Saudită, a fost ales sportivul anului în cadrul ceremoniei Laureus World Sports Awards.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a fost premiat şi cu naţionala Argentinei, la categoria echipa anului, fiind primul sportiv care obţine cele două premii Laureus în acelaşi an.

La “Sportivul Anului” mai erau nominalizaţi fotbalistul francez Kylian Mbappe, pilotul olandez de Formula 1 Max Verstppen, atletul suedez Mondo Duplantis, tenismenul spaniol Rafael Nadal şi baschetbalistul american Stephen Curry.

Cea mai bună sportivă a fost desemnată atleta jamaicană Shelly-Ann Fraser-Pryce.

Revelaţia anului a fost ales tenismenul spaniol Carlos Alcaraz.

La Revenirea Anului, câştigătorul este fotbalistul danez Christian Eriksen.

Nadia Comăneci este membru Laureus World Sports Academy, o asociaţie care reuneşte peste 60 dintre cei mai buni sportivi ai tuturor timpurilor şi decernează anual premii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.