Clubul Leganes a anunţat, marţi, că toate abonamentele din actualul sezon vor fi automat prelungite pentru sezonul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ţinând cont de imposibilitatea de a se juca meciurile restante din sezonul 2019-2020 cu public, din cauza Covid-19, Leganes va valida abonamentele actuale pentru meciurile din LaLiga din sezonul viitor 2020-2021. Suntem conştienţi de realitatea socială din oraşul nostru, unul dintre cele mai afectate din Spania ca număr de persoane decedate şi infectate, şi în termeni socio-economici, şi vrem să fim alături de abonaţii noştrii", a anunţat clubul madrilen.

Gruparea, aflată în prezent pe locul 19 în LaLiga, a subliniat că prelungirea abonamentelor se referă doar la meciurile din campionat, nu şi la cele din Cupa Spaniei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.