Atacantul echipei Internazionale Milano, Lautaro Martinez, ar putea ajunge la Real Madrid sau Manchester United, după ce discuţiile cu FC Barcelona se află în impas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Martinez este cel mai dorit jucător în această vară, iar discuţiile cu FC Barcelona păreau să fi ajuns la final. Însă, catalanii nu sunt dispuşi să achite clauza de reziliere de de 111 de milioane de euro.

În schimb, catalanii oferă 70 de milioane de euro şi pe tânărul Junior Firpo, care este evaluat la 41 de milioane de euro.

Potrivit Mirror, problema este că Inter Milano nu este de acord cu această ofertă, astfel că diriguitorii de la Manchester United şi Real Madrid au intrat pe fir, pentru a face o altă propunere în vederea achiziţionării atacantului.

Atacantul de 22 de ani a marcat 16 goluri în 27 de meciuri în acest sezon, el fiind transferat de Inter în 2018 pentru 25 de milioane de euro.

Jucătorul are contract cu Inter Milano până în 2023.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.