Fosta campioană olimpică la scrimă Laura Flessel ar fi renunţat la funcţia de ministru al Sporturilor din Franţa din cauza unor probleme cu fiscul, a scris, marţi, presa franceză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Canard Enchaîné şi Mediapart, citate de L'Equipe, Flessel face obiectul unei anchete a Comisiei de infracţini fiscale după ce nu ar fi declarat toate veniturile sale.

O firmă de valorificare a drepturilor de imagine, Flessel & Co, deţinută de fostul ministru în proporţie de 87,5 la sută şi de soţul ei, Denis Colovic, în proporţie de 12,5 la sută, ar fi fost folosită pentru evitarea unor impozite de câteva zeci de mii de euro, în ultimii trei ani.

Fosta campioană la scrimă Laura Flessel a demisionat, marţi, de la şefia Ministerului Sporturilor din Franţa, din "motive personale".

Laura Flessel este dublă campioană olimpică la spadă şi de şase ori campioană mondială, ea având în palmares şi un titlu european.

Campioana mondială la 200 metri spate din 1998 şi vicecampioana olimpică din 2000, Roxana Mărăcineanu, a fost numită, marţi, ministru al Sporturilor în Guvernul francez, în locul Laurei Flessel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.