Larisa Iordache a anunţat, joi, că în această perioadă a “schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliţie”, din cauza lipsei de personal, ea făcând şi un apel către români să stea în casă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliţie pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înţelegem că este cel mai bine să stăm în casă. Toţi oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă sunt puşi în pericol. Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim şi la cei din jurul nostru. Aşa că eu vă rog să staţi în casă şi să aveţi grijă de sănătatea voastră!”, a notat Iordache pe Facebook.

Potrivit gsp.ro, Larisa Iordache, legitimată la CS Dinamo, nu este singura reprezentantă a clubului aflată în situaţia de a se pune la dispoziţia autorităţilor în această perioadă. “În afara sportivilor care sunt calificaţi la Jocurile Olimpice sau care au şanse la calificare, absolut toţi ceilalţi sportivi ai clubului Dinamo sunt la dispoziţia autorităţilor”, a declarat George Cosac, preşedintele clubului Dinamo, el menţionând că fiecare sportiv a fost repartizat la o secţie din apropierea domiciliului, iar acolo îşi desfăşoară activitatea, fie de patrulare sau de munca la birou, în funcţie de nevoile acelei secţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.