Britanicul Lando Norris (McLaren) va porni de pe prima poziţie a grilei în Marele Premiu al Rusiei, a 15-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sentimentul este extraordinar. Nu te gândeşti că obţii un pole position până când reuşeşti, însă suntem în acest punct. Îi mulţumesc mult echipei mele”, a declarat Norris, aflat la primul pole position în F1.

Pe locul doi în calificări s-a clasat Carlos Sainz (Spania, Ferrari), iar pe trei George Russell (Marea Britanie, Williams).

Lewis Hamilton (Marea Britanie, Mercedes) a terminat pe locul patru, Daniel Ricciardo (Australia, McLaren) pe cinci, Fernando Alonso (Spania, Alpine) pe şase, Valtteri Bottas (Finlanda, Mercedes) pe şapte, Lance Stroll (Canada, Aston Martin) pe opt, Sergio Perez (Mexic, Red Bull Racing) pe nouă şi Esteban Ocon (Franţa, Alpine) pe zece.

Cursa va avea loc duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.