Fostul rutier Lance Armstrong a declarat, într-un interviu pentru CNBC, că o investiţie în compania Uber i-a salvat familia de la faliment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rămas fără cele şapte titluri din Turul Franţei din cauza dopajului, Lance Armstrong a fost nevoit să plătească şi despăgubiri mari, în valoare de peste 100 de milioane de dolari. Însă o investiţie în firma Uber i-a permis să supravieţuiască din punct de vedere financiar.

El a explicat că a investit 100.000 de dolari în firmă, în 2009, fără a şti exact în ce investeşte. "Această investiţie ne-a salvat de la faliment", a spus Armstrong.

Texanul nu a dezvăluit suma câştigată datorită investiţiei făcută prin firma Lowercase Capital a investitorului Chris Sacca. "Nici măcar nu ştiam că banii mei merg la Uber. Credeam că Sacca a cumpărat acţiuni Twitter de la foşti angajaţi", a afirmat el, subliniind că totul este "prea frumos ca să fie adevărat".

Fostul ciclist a devenit acţionar la Uber într-un moment în care compania era evaluată la 3,7 milioane dolari. Uber va fi listată public în 2019, iar valoarea de piaţă este evaluată acum la 120 miliarde dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.