Echipa spaniolă FC Barcelona a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-5, în meciul cu Villarreal, din etapa a 22-a din La Liga. Oaspeţii au condus cu 2-0, FC Barcelona a revenit şi a avut 3-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de pe Camp Nou a avut o primă repriză cu doar un gol înscris. Gerard Moreno a deschis scorul pentru Villarreal, în minutul 41, iar în minutul 54 Ilias Akhomach a făcut 2-0 pentru oaspeţi.

În minutul 60 gazdele au înscris prin Ilkay Gundogan, care a profitat de pasa lui Lewandowski, pentru ca în minutul 68 Gundogan să ofere assist-ul pentru Pedri, care a egalat. Eric Bailly a înscris în propria poartă, în minutul 71, şi i-a adus pe catalani în avantaj, 3-2. Guedes a reuşit egalarea pentru oaspeţi, în minutul 84, însă finalul meciului a fost unul incredibil. Jocul a fost prelungit cu 12 minute, iar Villarreal a punctat de două ori, prima oară prin Sorloth (min. 90+9), a doua oară prin Jose Luis Morales (min. 90+12).

Partida s-a încheiat cu victoria lui Villarreal, 5-3, iar Barcelona a rămas cu 44 de puncte, pe locul al treilea în clasament. Villarreal este pe locul 14, cu 23 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.