Echipa spaniolă FC Barcelona a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Celta Vigo, în etapa a şasea din La Liga. Celta a condus cu 2-0 în minutul 78, iar catalanii au revenit în zece minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Celta Vigo a deschis scorul pe Camp Nou prin Strand Larsen, în minutul 19, iar în minutul 76 Douvikas a făcut 2-0 şi se părea că FC Barcelona va pierde meciul cu galicienii. Însă Lewandowski a redus din diferenţă în minutul 81. Acelaşi Lewandowski a egalat în minutul 85, din pasa lui Joao Cancelo, pentru ca în minutul 89 Joao Cancelo să profite de pasa lui Gavi şi să înscrie golul victoriei pentru echipa lui Xavi.

Barcelona este pe primul loc în clasament, cu 16 puncte.

Tot sîmbătă s-au mai disputat alte două meciuri:

Girona – Mallorca 5-3 (Lopez 26, Dovbyk 33 penalti, Ivan Martin 37, Herrera 45, Savio 57 / Muriqi 4 penalti, Prats 88, 90+5);

Osasuna – FC Sevilla 0-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.