Formaţia SCMU Craiova a anunţat prelungirea contractului cu încă un sezon pentru căpitanul Laurenţiu Lică. El are 40 de ani şi va bifa a opta stagiune în culorile clubului, care va juca şi în cupele europene în sezonul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Căpitanul echipei de volei masculin, Laurenţiu Lică, a semnat pentru încă un sezon cu gruparea noastră sportivă. Cel mai longeviv sportiv în activitate din voleiul masculin românesc spune că este apt de a face faţă unei noi provocări competiţionale atât în plan intern, cât şi internaţional”, a anunţat clubul craiovean.

Laurenţiu Lică a fost şi component de bază al naţionalei, din care s-a retras în 2019.

”Ştiu că pot continua activitatea sportivă şi doresc să fac acest lucru. Apreciez foarte mult încrederea acordată atât de banca tehnică, cât şi de club şi de aceea sunt foarte mulţumit să îmi continui activitatea la SCMU Craiova”, a declarat Lică.

În stagiunea 2021-2022, SCMU Craiova urmează să joace şi în cupele europene, datorită medaliei de bronz obţinute în acest sezon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.