Sub titlul "The Special Ligue One?", cotidianul L'Equipe speculează că antrenorul portughez Jose Mourinho ar putea prelua conducerea tehnică a unei echipe din Franţa. Însă nu pe cea a campioanei PSG, antrenată acum de germanul Thomas Tuchel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Publicaţia franceză notează că una dintre echipele AS Monaco sau Olympique Lyon ar putea fi ţinta portughezului, deşi admite că în cazul ultimei formaţii lucrurile ar putea fi mai dificile. Lyon este un club care mizează pe jucători tineri, cu un fotbal ofensiv. Din acest punct de vedere, venirea lui Mourinho ar fi un şoc.

De asemenea, la Monaco revenirea lui Leonardo Jardim a coincis cu obţinerea unor bune rezultate, care au scos echipa din zona retrogradării. În aceste condiţii, renunţarea la Jardim este puţin probabilă, dar totuşi nu imposibilă.

L'Equipe îşi bazează speculaţiile pe unele declaraţii ale lui Morinho şi pe faptul că luna trecută a asistat la un meci din Ligue 1, Lille - Montpellier, la invitaţia fostului său colaborator de la Real Madrid, Luis Campos, acum consilier al preşedintelui LOSC.

"Dacă aş spune că nu vreau să vin în Ligue 1, nu aş fi sincer cu voi, dacă aş spune da, ar începe speculaţiile despre cluburile care mă pot interesa... Mă pot întoarce într-una dintre ţările pe care le cunosc deja (n.r. - Portugalia, Anglia, Spania şi Italia) sau aş încerca ceva foarte important, adică să lucrez într-o a cincea ţară şi să câştig tot ce am câştigat şi în celelalte locuri", a spus Mourinho, recent, într-un interviu pentru AFP şi BeIn Sports.

Jose Mournho a antrenat ultima dată echipa Manchester United, de la care a fost dat afară în decembrie 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.